Ако страните от Запада увеличат подкрепата за Украйна след около 10

...
Ако страните от Запада увеличат подкрепата за Украйна след около 10
Коментари Харесай

US генерал: След 10 дни руснаците ще преминат точката, от която няма да има връщане назад

Ако страните от Запада усилят поддръжката за Украйна след към 10 дни руснаците ще преминат точката, от която няма да има връщане обратно. Те няма да могат да водят дейни военни дейности. В хода на войната в Украйна Русия мина от опълчване към безсилие – бомбардировка на градове, убийства на мирни поданици по пътищата. Това съобщи някогашният командващ армията на Съединени американски щати в Европа, генералът в оставка Бен Ходжис пред телевизията MSNBC.

Според него, съперникът изпитва дефицит на персонален състав, време, а също по този начин и боеприпасите му са на изчерпване.

„ След към 10 дни, при изискване, че ние и Западът не единствено продължим, само че и засилим снабдяването на украинските сили, с цел да има с какво да унищожават съветската артилерия и да обезвреждат ракетните удари, руснаците ще преминат точката, от която няма връщане обратно. Те повече няма да могат да водят дейни бойни дейности в тази война “, отбелязва специалистът.

Русия наподобява предприе тактичност за смазване на украинските градове. За да го стори обаче, ѝ липсват три неща – време, задоволително бойци и задоволително амуниции “, разяснява Ходжис.

Ходжис счита, че украинската страна би трябвало да издържи дотогава, до момента в който устоят опциите на Русия.

Мая Йорданова

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР